Kage: Rør smør og sukker lyst. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Bland melet med bagepulveret og vend det i dejen. Bred dejen ud i en velsmurt form (20 gange 30 cm.) eller en lille bradepande foret med bagepapir. Hæld hindbærrene over.
Marengsmasse: Pisk ggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Fordel marengsmassen over hindbærrene: Bag kagen ved 200 grader på nederste rille i ovnen ca. 30 min. De sidste 10 min. lægges et alufolie over kagen, så marengsen ikke bliver for mørk. Køl kagen af på en rist.
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 02-08-2002 19:12, redigeret: 05-09-2005 17:50
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13947 der ser denne opskrift.