Ingredienser: 25 g smør 1 stort løg 1 fed hvidløg 2 gulerødder, gerne lilla 3 dl risotto-ris 4½-5 dl grøntsagbouillon 1 lille squash 1 tsk tørret basilikum citronsaft salt peber evt en god håndfuld fintrevet parmesan Pynt: Friske blade basilikum Fremgangsmåde:
Løget hakkes, hvidløg hakkes fint, gulerødder skrælles og skæres i små terninger. Det hele svitses i en gryde med smør under omrøring, de ukogte ris kommes ved. De svitses et øjeblik, og bouillonen tilsættes. Risene koges møre under låg ca. 18 minutter. Squashen skæres i terninger og tilsættes efter halvdelen af kogetiden og koges med resten af tiden. Risottoen smages til med basilikum, citronsaft, salt og peber. Pyntes med friske blade af basilikum. Tip: Med lilla gulerødder får risottoen en rigtig flot farve. Men almindelige gulerødder går også fint an.
Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30, redigeret: 18-02-2018 19:29
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: SlankemadHverdagsmadKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Den var nem at lave og smagte rigtig godt. Jeg brugte parmesan og det gjorde den lækker og cremet.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12115 der ser denne opskrift.