Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Grøntsags-risotto

Mængde/antal pers: 3-4 pers

Ingredienser:
 25 g smør
 1 stort løg
 1 fed hvidløg
 2 gulerødder, gerne lilla
 3 dl risotto-ris
 4½-5 dl grøntsagbouillon
 1 lille squash
 1 tsk tørret basilikum
 citronsaft
 salt
 peber
 evt en god håndfuld fintrevet parmesan
 Pynt: Friske blade basilikum
Fremgangsmåde:

Løget hakkes, hvidløg hakkes fint, gulerødder skrælles og skæres i små terninger.
Det hele svitses i en gryde med smør under omrøring, de ukogte ris kommes ved.
De svitses et øjeblik, og bouillonen tilsættes. Risene koges møre under låg ca. 18 minutter.
Squashen skæres i terninger og tilsættes efter halvdelen af kogetiden og koges med resten af tiden.
Risottoen smages til med basilikum, citronsaft, salt og peber.
Pyntes med friske blade af basilikum.
Tip: Med lilla gulerødder får risottoen en rigtig flot farve. Men almindelige gulerødder går også fint an.

Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30, redigeret: 18-02-2018 19:29

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Den var nem at lave og smagte rigtig godt. Jeg brugte parmesan og det gjorde den lækker og cremet.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12115 der ser denne opskrift.