En anderledes måde at få karbonader på. God, når der skal serveres lidt godt, en aften hvor vennerne er på besøg.
Mængde/antal pers: 8-10 stk
Ingredienser: 1 kg svinekød Evt 1 glas kapers 2 pakker bacon i skiver 2 kogte kartofler Salt Peber
Sauce ½ l. fløde 1 ds. tomatpuré (140g) Fremgangsmåde:
Mos de 2 kartofler og bland dem med kødet. Kom kapers heri (kan udelades). Tilsæt salt og peber og rør farsen godt sammen. Kødet formes til karbonader og der kommes en skive bacon om hver karbonade, der fæstnes med en tandstik. De anrettes i et ildfast fad, og der kommes en blanding af fløde og tomatpure ved. De skal have ca 30 min i ovnen ved 180 grader.
Ved servering lægges karbonaderne i et pænt fad og saucen hældes i en sauceskål. Der serveres kartofler til og evt. en grøn salat.
Opskriften er skrevet af: Audipigen, 24-08-2002 15:39, redigeret: 21-02-2018 17:22
Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier: HovedretterVintermadRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Lækker ret, jeg undlod kapers
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9334 der ser denne opskrift.