Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Krydderkarbonader

En anderledes måde at få karbonader på. God, når der skal serveres lidt godt, en aften hvor vennerne er på besøg.

Mængde/antal pers: 8-10 stk

Ingredienser:
 1 kg svinekød
 Evt 1 glas kapers
 2 pakker bacon i skiver
 2 kogte kartofler
 Salt
 Peber


 Sauce
 ½ l. fløde
 1 ds. tomatpuré (140g)
Fremgangsmåde:

Mos de 2 kartofler og bland dem med kødet. Kom kapers heri (kan udelades). Tilsæt salt og peber og rør farsen godt sammen.
Kødet formes til karbonader og der kommes en skive bacon om hver karbonade, der fæstnes med en tandstik.
De anrettes i et ildfast fad, og der kommes en blanding af fløde og tomatpure ved.
De skal have ca 30 min i ovnen ved 180 grader.

Ved servering lægges karbonaderne i et pænt fad og saucen hældes i en sauceskål.
Der serveres kartofler til og evt. en grøn salat.


Opskriften er skrevet af: Audipigen, 24-08-2002 15:39, redigeret: 21-02-2018 17:22

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Vintermad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Lækker ret, jeg undlod kapers

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9334 der ser denne opskrift.