Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Courgette-rösti

Lækkert og nem tilbehør til alt slags kød!

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 2 courgetter
 2 spsk fint hakket løg eller 1 lille finstrimlet porre
 5 spsk mel
 2 æg
 1/2 tsk salt + peber
 1/2 tsk oregano
 smør eller margaring til stegning
Fremgangsmåde:

Vælg courgetter, som er jævne og faste. De skal føles tunge. Skyld og tør dem.

Riv dem på den grove side af rivejernet.

Bland courgette, løg, mel, salt, peber og oregano i en skål.

Pisk æggene let sammen og kom dem i.

Varm fedtstoffet på en stegepande. Læg grønsagsmassen på på panden med en ske. Bag nogle stykker ad gangen i 2-3 min. på hver side, til de er hævet og har fået en fin farve.

Server straks.



Opskriften er skrevet af: sine, 27-08-2002 15:37, redigeret: 13-09-2002 16:30

Andre opskrifter skrevet af sine
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8832 der ser denne opskrift.