Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fedtfri banankage med "chokolade" glasur

Er du på kur og vil stadig gerne have lidt sødt???

Mængde/antal pers: 1 stk

Ingredienser:
 3 æg
 100 g farin
 2 bananer
 25 g valnødder ( 2 spsk )
 225 g hvedemel
 3 tsk bagepulver
 2 tsk kanel




Fremgangsmåde:

Del æggene i hvider og blommer.
Pisk æggeblommer og farin til en luftig masse.
Mos bananerne og hak nødderne.
Bland de tørre ingredienser sammen.
Rør banan og nødder i æggemassen sammen med de tørre ingredienser.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i.

Dejen hældes i en smurt form og bages ved 200 grader i ca. 60 minutter.

Glasur laves af kakao, flormelis og vand.

Opskriften er skrevet af: catwoman, 21-09-2002 17:49, redigeret: 23-09-2002 09:35

Andre opskrifter skrevet af catwoman
Findes i følgende kategorier:  Kager Slankemad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
sam500: Har afprøvet denne opskrift
sam500 kommentar: tog kagen ud efter 30 min!! Var en meget flad og ekstremt tør oplevelse
vegetaren: Har afprøvet denne opskrift
vegetaren kommentar: Her er lige et par tips, så bliver den absolut ikke hverken flad eller tør.

1. Æggeguler og farin skal være vireklig godt pisket
2. Brug 3 bananer
3. Fordel i muffinsforme og bag til de akkurat gennembagt (ca. 10-12 minutter)
4. Pynt med glasur (som forslået) hos os syntes børnene det er aldeles morsomt at pynte dem med diverste farvet pynt

Mums - siger hele familien :-)


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18112 der ser denne opskrift.