Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Strudsefrikadeller

Et fantastisk alternativ til de traditionelle frikadeller!

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 500 g hakket strudsekød
 1 lille revet løg
 1 æg
 1 spsk. hvedemel
 1 dl hytteost
 -1 spsk. Danablue
 2 spsk. revet ost
 1-2 stængler snittet blegselleri
 Salt og peber
 Olie til stegning


Fremgangsmåde:

Rør samtlige ingredienser sammen til en fars, der stilles i køleskab i ca. time.
Juster konsistensen med lidt vand.
Form og steg 12 frikadeller i olien.

Server med en grøn salat, fltes, ris eller kartoffelbåde.

Opskriften er skrevet af: anja3d, 22-09-2002 17:50, redigeret: 08-10-2002 11:00

Andre opskrifter skrevet af anja3d
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med fjerkræ 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5269 der ser denne opskrift.