Ingredienser: 3 mellemstore gulerødder, ca. 300 g 2 mellemstore madæbler 1 citron 200 g friske champignoner 100 g mager mild/mellemlagret ost (evt. Emmenthaler) 3 dl youghurt naturel ½ tsk reven muskat ½ tsk cayennepeber salt & hvid peber 1 bundt purløg 50 g valnøddekerner
Fremgangsmåde:
Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Skræl og udkern æblerne. Skær dem i kvarte og derefter i tynde skiver. Pres citron over, så æblerne ikke bliver brune. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Pres lidt citron over dem, så de ikke bliver mørke. Skær osten i tern. Bland det hele i en skål. Rør yoghurten med muskat og cayennepeber og smag til med salt og hvid peber. Hak purløg og valnøddekerner.
Anret salaten på tallerkener. Øs dressing over og drys med purløg og valnødder.
Server med rigeligt groft brød til.
Tip: Det smager rigtig lækkert med stykker af stegt kalkunbacon på toppen!
Opskriften er skrevet af: anja3d, 22-09-2002 18:19, redigeret: 25-09-2002 00:13
Andre opskrifter skrevet af anja3d
Findes i følgende kategorier: VegetarFrokostForretterSalatKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Lækker, fyldig salat
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 31377 der ser denne opskrift.