Ingredienser: Marcipanbund: 2 store æg eller 3 mellemstore æg 200 g sukker 150 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 200 g rå marcipan Reven skal af 1 appelsin
Pynt: Flødeskum eller vanilleis samt friske jordbær
Fremgangsmåde:
Smør en springform med løs bund (24 cm). Pisk æg og sukker til en tyk creme og vend forsigtigt mel blandet med bagepulver heri. Riv marcipan groft og vend den i dejen sammen med appelsinskal. Hæld dejen i formen.
Bagetid: ca. 30 min. i en 175º varm ovn. Pynt den afkølede kage med flødeskum og jordbær.
Tips! Prøv tærten med bagt frugt. Følg opskriften, men kom 150 g frosne bær f.eks solbær, blåbær eller kirsebær over dejen. Dæk frugten med 50 g koldt smør i skiver og bag tærten. Bagetid: Ca. 35-40 min. i en 175º varm ovn.
Opskriften er skrevet af: anja3d, 22-09-2002 18:43, redigeret: 23-09-2002 09:54
Andre opskrifter skrevet af anja3d
Findes i følgende kategorier: DesserterTærterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: anadia: Har afprøvet denne opskrift anadia kommentar:Den er fantastisk god. Laver den både med frisk frugt og med frossen frugt, alt efter hvad jeg har. Behøver hverken is eller flødeskum. Bruger heller ikke smør på toppen. Er god til mælkeallergikere. Nem og hurtig at lave
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12358 der ser denne opskrift.