Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Butterdejssnegle med oksekød

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 500 g oksekød
 1 æg
 1 spsk provencekrydderi
 salt
 peber
 2 spsk stegte løg
 1 pk (425 g) butterdej
Fremgangsmåde:

Butterdejen tøs op og kødet røres med æg, provencekrydderi, salt og peber.
Butterdejspladerne lægges på den brede led, taglagt over hinanden. Kanterne pensles med vand (overlappes med 1 cm).
Kanterne trykkes godt og dejen rulles lidt ud (40 x 20 cm)
Farsen fordeles ud over dejen, med tykkeste lag på midten. Der drysses med stegte løg, og dejen rulles sammen (ikke for stramt). Der må ikke stritte fars ud, hvor rullen slutter.
Rullen fryses i 2 timer, til den er skærbar og skæres i skiver á 2½ -3 cm.
Sneglene lægges på en plade med bagepapir og bages ved 200 grader ca. 25 min.
Serveres med en fyldig salat.

Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30, redigeret: 04-12-2001 20:49

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Festmad Hverdagsmad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11732 der ser denne opskrift.