Ingredienser: ca. 250g kyllinge-inder-filet peberblanding lidt smør
to håndfulde rucola salat 1 stk. hovedsalat 10 cherry-tomater 1 rød og 1 gul peber
3 appelsiner 3 spsk honing tabasco Fremgangsmåde:
Skær kyllingen i lange stykker (1-2 cm tykke). Krydr stykkerne med peberblanding og steg dem på en pande i lidt smør. Skyl hovedsalaten og skær den i strimler, og bland dem sammen med rucolaen. Rucola/salatstrimmel-blandingen samles midt på hver tallerken. Skær tomaterne i halve og fordel dem jævnt over salaten. Skær peberfrugterne i tynde strimler og placer dem i en ring omkring salaten. Placer de stegte kyllingestykker i en stjerne ud fra midten af anretningen.
Dressing: Pres appelsinerne og bland honningen i saften, brug f.eks. en klar akacie-honning (den er normalt ret flydende og har en god smag sammen med appelsinen). Smag til med et par stænk tabasco.
Fordel dressingen over salaten - server med lyst brød og nyd!
Opskriften er skrevet af: AAO, 25-09-2002 23:08, redigeret: 26-09-2002 09:29
Andre opskrifter skrevet af AAO
Findes i følgende kategorier: FrokostForretterRetter med kyllingSalatKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Skøn frisk salat
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13118 der ser denne opskrift.