|
|
    
|
|
Fyldte Chilifrugter
Bruges som en stærk forret eller som del af en buffet. Som ekstra bonus får man chili-olie til overs, der kan hældes på glas og bruges på pizzaer eller lignende
Mængde/antal pers: 4 pers
|
|
Ingredienser:
8 små runde chilier
5-6 laurbærblade
ca 4 dl olivenolie
100 g ansjoser
100 g kapers
frisk basilikum/persille/ rucola
evt. balsamico-eddike
Fremgangsmåde:
Halvér chilierne og fjern frøene. Skyl derefter chilifrugterne. Læg dem i en bradepande eller et ildfast fad med laurbærblade. Hæld olivenolie over og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i en halv time. Chilifrugterne skal være bløde, men må ikke miste formen. Lad dem køle af i en halv time bagefter, inden de tages op af olien. Hæld chili-olien på en flaske og brug den til pizzaer, ost, salater og fisk. Chilifrugterne skal nu fyldes med lige dele hakkede ansjoser og kapers. Derefter lægges de forsigtigt ned i en lufttæt beholder, olivenolie hældes over, så den dækker, og de stilles i køleskabet.
Ved servering kan man pynte med grofthakket basilikum, persille eller rucola vendt i balsamico-eddike.
- Hvis de må være stærke, kan man hælde chili-olien over de fyldte chilier og lade dem trække med det i ca. 10 min. lige inden serveringen.
|
|
Opskriften er skrevet af: June, 26-09-2002 20:44, redigeret: 03-12-2002 10:09
Andre opskrifter skrevet af June
Findes i følgende kategorier: Vegetar Forretter
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6313 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|