Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fyldte Chilifrugter

Bruges som en stærk forret eller som del af en buffet. Som ekstra bonus får man chili-olie til overs, der kan hældes på glas og bruges på pizzaer eller lignende

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 8 små runde chilier
 5-6 laurbærblade
 ca 4 dl olivenolie
 100 g ansjoser
 100 g kapers
 frisk basilikum/persille/ rucola
 evt. balsamico-eddike




Fremgangsmåde:

Halvér chilierne og fjern frøene.
Skyl derefter chilifrugterne.
Læg dem i en bradepande eller et ildfast fad med laurbærblade. Hæld olivenolie over og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i en halv time.
Chilifrugterne skal være bløde, men må ikke miste formen. Lad dem køle af i en halv time bagefter, inden de tages op af olien.
Hæld chili-olien på en flaske og brug den til pizzaer, ost, salater og fisk. Chilifrugterne skal nu fyldes med lige dele hakkede ansjoser og kapers. Derefter lægges de forsigtigt ned i en lufttæt beholder, olivenolie hældes over, så den dækker, og de stilles i køleskabet.

Ved servering kan man pynte med grofthakket basilikum, persille eller rucola vendt i balsamico-eddike.

- Hvis de må være stærke, kan man hælde chili-olien over de fyldte chilier og lade dem trække med det i ca. 10 min. lige inden serveringen.

Opskriften er skrevet af: June, 26-09-2002 20:44, redigeret: 03-12-2002 10:09

Andre opskrifter skrevet af June
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Forretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5758 der ser denne opskrift.