Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Græsk farsbrød med feta og tzasiki

Det smager forrygende..

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 ca. 250 g hakket oksekød
 ½ hvidløgsflødeost (buko)
 ½ bæger fetaost
 1 pose kogte ris (kolde)
 1 æg
 Olie


 Tzaziki:


 1 lille bæger yoghurt naturel
 1 Agurk
 Hvidløgssalt
 Evt. 1 fed knust hvidløg.
Fremgangsmåde:

Kød og æg blandes med salt og peber. Fetaosten blandes i farsen sammen med hvidløgsosten.
Risene tilsættes. Formes som et brød i en bradepande. Pensles med olie og krydres med peber i et tyndt lag.
I ovnen på 200 grader i ca. 1 time.

Tzasiki:
Agurken skæres i tern eller tynde strimler og blandes i yoghurten sammen med hvidløgssaltet.

Til retten kan der serveres ris og evt. salat.


Opskriften er skrevet af: Anja_B_Nielsen, 27-09-2002 22:11, redigeret: 04-10-2002 21:45

Andre opskrifter skrevet af Anja_B_Nielsen
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17994 der ser denne opskrift.