Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Pekingsuppe

Ingredienser:
 400 g kogt kyllingebryst i strimler
 25 tørrede svampe
 1 l hønsebouillon
 4 spsk. sherry
 3 spsk. citronsaft
 2 spsk. sojasauce
 2 tsk. stærk rød chilipulver
 290 g bambusskud i strimler
 70 g nudler
 Det hvide af 1 porre skåret i meget tynde ringe.
 Evt. maizena til jævning


 evt. kogende vand til at fortynde med


Fremgangsmåde:

De tørrede svampe udblødes efter anvisning på pakken. Bouillonen bringes i kog.
De udblødte svampe, sherry, citronsaft, sojasauce og chilipulver tilsættes. Suppen koger igennem i 10 min. Kyllingebryst, bambusskud og nudler tilsættes, suppen koger et par min.
Suppen kan evt. jævnes med maizena for at opnå den lidt kraftige konsistens, som man får på de kinesiske restauranter.

Suppen serveres med t drys af de fine rå porre ringe.

Tips: Server suppen sammen med en kande kogende vand, så kan hver især selv finde ud af, om de ønsker suppen fortyndet.

Opskriften er skrevet af: Mietke, 04-10-2002 10:45, redigeret: 04-10-2002 21:40

Andre opskrifter skrevet af Mietke
Findes i følgende kategorier:  Retter med kylling Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 23039 der ser denne opskrift.