Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalorielet jordbærsorbet

Ingredienser:
 100 g frosne jordbær
 2 spsk yoghurt naturel eller med smag
Fremgangsmåde:

Jordbærrene skyldes let med vand, så de ikke er helt stivfrosne.
Jordbær og yoghurt blendes med stavblender eller alm. blender, indtil det bliver en glat masse.
Serveres straks i dyb tallerken eller dessertglas.

Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:41, redigeret: 21-08-2000 20:43

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Desserter Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Det er super lækkert, hvis man lige skal have lidt sødt, og man fx er på kur...

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5707 der ser denne opskrift.