Ingredienser: 1 stor mørbrad 1 stort løg el. 2 små salt peber 1/4 piskefløde 1 glas champignoner. lidt paprika Fremgangsmåde:
Skær løgene i skiver og svits dem, svits karry med deri. Skær Mørbraden i tykke rinde skiver og bank dem let, krydr med salt og peber og paprika, og steg dem i det svitsede karry og løg. Hæld derefter fløden i, og lad det stege i 1 time.
10 min. før det er færdig, kommes champignoner i.
Server løse ris til.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 11-10-2002 23:32, redigeret: 12-10-2002 08:58
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: HovedretterRetter med oksekødRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9623 der ser denne opskrift.