Ingredienser: 4 nakkekoteletter smør eller margarine til stegning 1 løg salt peber 2 dl bouillon 2 dl fløde 250 g grønne vindruer Fremgangsmåde:
Koteletterne bankes let og brunes i fedtstoffet på en pande. Løget pilles og hakkes og kommes på panden, hvor det steges sammen med kotelletterne, som steges ca. 4-5 min på hver side. Der drysses med salt og peber, og koteletterne tages op på et fad og holdes varme. Druerne halveres og evt. sten fjernes. Druerne svitses få min. på panden og fordeles over koteletterne. Panden koges af med bouillon og fløde, der smages til, og saucen hældes ved koteletterne.
Serveres med ris eller kogte kartofler.
Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:45, redigeret: 21-08-2000 20:48
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: FestmadHverdagsmadKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra et blad, har ikke fået afprøvet den endnu...
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6684 der ser denne opskrift.