Ingredienser: 2 pakker kyllingefilet (500-600 g) 5 dl grøntsagbouillon 2 løg 1-2 røde peberfrugter evt. 250 g champignon (eller et glas) 2-3 spsk maizena 1 dl vand ½ tsk salt groftkværnet peber 2-3 spsk tør sherry Fremgangsmåde:
Kyllingekødet skæres i terninger og koges 5-6 min. i grøntsagsboillonen. Løgene skæres i terninger, peberen i strimler og champignonen i skiver. Grøntsagerne kommes i gryden oven på kyllingebrystet og koger 7-8 min., til de netop er møre. Kylling og grøntsager sies fra, og væden hældes tilbage i gryden. Væden jævnes med maizena rørt op med vand og smages til med salt, peber og sherry. Kylling og grøntsager kommes tilbage i saucen og varmes igennem.
Serveres med kogte løse jasminris (ca 100 g per person).
Energi pr. person med ris 1290 kilojoule (310 kcal).
Tip: Champignon kan sagtens udelades. Men ikke den røde peber...
Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:51, redigeret: 05-02-2003 10:45
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: SlankemadHverdagsmadRetter med kyllingKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: En rigtig lækker og nem ret - en af mine hverdags-favoritter!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 24207 der ser denne opskrift.