Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Kylling á la King

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 2 pakker kyllingefilet (500-600 g)
 5 dl grøntsagbouillon
 2 løg
 1-2 røde peberfrugter
 evt. 250 g champignon (eller et glas)
 2-3 spsk maizena
 1 dl vand
 ½ tsk salt
 groftkværnet peber
 2-3 spsk tør sherry
Fremgangsmåde:

Kyllingekødet skæres i terninger og koges 5-6 min. i grøntsagsboillonen.
Løgene skæres i terninger, peberen i strimler og champignonen i skiver.
Grøntsagerne kommes i gryden oven på kyllingebrystet og koger 7-8 min., til de netop er møre.
Kylling og grøntsager sies fra, og væden hældes tilbage i gryden.
Væden jævnes med maizena rørt op med vand og smages til med salt, peber og sherry. Kylling og grøntsager kommes tilbage i saucen og varmes igennem.

Serveres med kogte løse jasminris (ca 100 g per person).

Energi pr. person med ris 1290 kilojoule (310 kcal).

Tip:
Champignon kan sagtens udelades. Men ikke den røde peber...


Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:51, redigeret: 05-02-2003 10:45

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: En rigtig lækker og nem ret - en af mine hverdags-favoritter!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 24070 der ser denne opskrift.