Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Lahmachun - tyrkisk pizza

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:
 Dej:
 600 g mel
  pk gær
 2 spsk. olie
 3 dl lunkent vand


 Fyld:
 2 løg
 1 forårsløg
  peberfrugt
 2 bdt persille
 500 g hakket oksekød
 1 tsk. paprika
 1 tsk. peber
 2 tsk. salt
  ds flåede tomater uden væde
Fremgangsmåde:

Ingredienserne til dejen blandes og æltes grundigt. Vandet tilsættes lidt af gangen. Stilles til hævning ca. 30 min., hvorefter dejen deles i 8 stykker, der rulles ud til runde pitabrød på størrelse med en flad tallerken.

Løg, forårsløg, peberfrugt og persille hakkes fint og blandes i kødet sammen med krydderierne og de flåede tomater, der er skåret i mindre stykker.

Fyldet fordeles på brødene - de ligner små pizzaer. Stilles på bagepapir på en plade og bages i ovnen ved 250 grader i 20 min.

Lahmacun spises enten varm eller kold med salat til.
I Tyrkiet vil man folde brødene om salaten.

Opskriften er skrevet af: Fru_Bech, 24-11-2002 13:46

Andre opskrifter skrevet af Fru_Bech
Findes i følgende kategorier:  Pizza 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11448 der ser denne opskrift.