Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Mor's mørbrad ret

Det er blandingen af bearnaise og sennep, der giver denne ret den dejlige smag.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 2 store svine mørbrad
 smør


 Sovs:
 2 poser bearnaisesovs-pulver
 2 dl mælk
 5 dl fløde
 4-6 spsk. estragonsennep eller lys fransk sennep
 rørt op med lidt tørret estragon eller frisk hakket estragon
Fremgangsmåde:

Skær kødet i 2 cm tykke bøffer og brun dem let på panden.
Pisk sovsepulvere med mælk, fløde og sennep og varm det op under omrøring.Tilsæt estragon og hæld sovsen over bøfferne.
Lad det simre i 10 min.

Giv løse ris eller pille-kartofler til.

Opskriften er skrevet af: Fru_Bech, 24-11-2002 13:49

Andre opskrifter skrevet af Fru_Bech
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Vintermad Retter med svinekød FEDT NOK! (god mad der feder) 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9759 der ser denne opskrift.