Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Bebe's leverpostej

Leverpostej som min oldemor lavede den.

Ingredienser:
 600 g svinelever
 300 g fersk spæk
 1-2 løg
 3-4 ansjoser
 50 g margarine
 4 dl. mælk
 2-4 æg
 3-4 tsk. salt
  tsk. peber
 1 tsk. allehånde
Fremgangsmåde:

Lever, spæk, løg og ansjoser hakkes 3-4 gange gennem kødmaskinen. Af mel og mælk laves en afbagt eller jævnet sovs, der afkøles før levermassen røres i. Sidst tilsættes æggene under kraftig piskning.

Levermassen tilsmages med krydderier og hældes i smurte forme. Ovenpå leverpostejen kan lægges tynde skiver spæk eller bacon.

Bages i ovnen ved 170-180 grader i - 1 time.
Om nødvendigt efterbrunes et par min. ved 200 grader.

Opskriften er skrevet af: Fru_Bech, 24-11-2002 13:54

Andre opskrifter skrevet af Fru_Bech
Findes i følgende kategorier:  Retter med svinekød Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9546 der ser denne opskrift.