PYNT Friske jordbær og strimlet citron Fremgangsmåde:
Smelt smørret. Knus kiksene og rør dem sammen med det smeltede smør og kanel. Hæld blandingen i en tærteform og tryk massen fast sammen på bund og side - stil koldt mens fyldet laves.Pisk æggeblommerne lyse med sukker. Tilsæt vanille, reven skal og saft af 1 citron samt cremefraiche. Pisk hviderne helt stive og pisk fløden til skum. Vend begge dele i cremen. Fyld cremen i tærten og stil den i fryseren mindst 5 timer.
Tages ud af fryseren 1 time før den skal spises.
Opskriften er skrevet af: Fru_Bech, 04-11-2002 13:57, redigeret: 05-11-2002 10:14
Andre opskrifter skrevet af Fru_Bech
Findes i følgende kategorier: DesserterTærterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8988 der ser denne opskrift.