Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Rabarberpie

Nem og velsmagende pie med rabarber. Skøn til kaffen eller som dessert.

Mængde/antal pers: 6-8

Ingredienser:
 600 g rabarber
 2 dl sukker
 2 spsk. kartoffelmel
 1 spsk. vanillesukker


 Smuldredej:
 2 dl mel
 120 g smør
 1 dl sukker


 Tilbehør:
 Flødeskum eller Creme fraiche
Fremgangsmåde:

Skyl rabarberen godt og skær dem i 2 cm lange stykker. Bland dem i en plastpose sammen med sukker, kartoffelmel og vanillesukker og hæld det hele i et ovnfast fad. Hak mel og smør sammen til en grynet masse, bland sukker i og drys blandingen over rabarberne. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min. til overfladen er gylden og sprød.

Serveres lun med letpisket flødeskum eller creme fraiche

Opskriften er skrevet af: Fru_Bech, 05-11-2002 14:48, redigeret: 17-06-2007 01:21

Andre opskrifter skrevet af Fru_Bech
Findes i følgende kategorier:  Desserter Tærter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Virkelig lækker og nem at lave - jeg lavede 2/3 portion, det passede til en tærteform.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9311 der ser denne opskrift.