|
|
|
Pandekager med rejestuvning
En af de lette forretter.
Mængde/antal pers: 10 personer.
|
|
Ingredienser:
Pandekager:
125 g mel
½ tsk salt
5-6 dl mælk
3 æg
3 spsk smeltet margarine
Rejestuvning:
50 g margarine
4 spsk mel.
3 dl. fiskebouillon på terning.
1 dl. piskefløde
salt
peber
citronsaft
evt.lidt hvidvin
1-2 bundter dild
evt. revet ost
250-300g rejer
Fremgangsmåde:
Pandekager: Alle ingredienser piskes sammen, den smeltede margarine kommes i til sidst. Der bages ca. 20 ikke for store pandekager,de kan opbevares med en strimmel papir imellem hver, hvis de først skal bruges næste dag.
Rejestuvning: Margarinen smeltes, mel, bouillon og fløde blandes i, koger godt igennem nogle minutter, smages godt til med citron, evt.lidt sennep, samt salt og peber. Kom rejerne samt klippet dild i. Stuvningen varmes, men må ikke koge. Kom en god spsk.på hver pandekage. Rul dem sammen. Kom evt.lidt ost på nogle, hvis folk kan lide smagen.
Til sidst varmes pandekagerne i et ildfast fad midt i ovnen ved 200° i 6-8 min.
|
|
Opskriften er skrevet af: Jytte, 16-11-2002 23:13, redigeret: 22-01-2003 13:33
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: Forretter Retter med rejer Pandekager
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 19744 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|