|
|
|
Sorbet med passions-frugter og campari
Mængde/antal pers: 4-5 personer
|
|
Ingredienser:
¼ liter sukker (200 gram)
¼ liter vand
15 modne (rynkede) passionsfrugter
1 vinglas Campari
Fremgangsmåde:
Stil et fad i fryseren, et par timer inden sorbeten skal laves.
Hæld lige dele sukker og vand op i en gryde og varm det op til kogepunktet. Lad blandingen koge i tre minutter. Når blandingen er blevet klar, skrues ned for varmen, og sukkersiruppen stilles til afkøling. Halvér passionsfrugterne og skrab alt kødet ned i en skål. Pisk det godt med en gaffel, så saften bliver frigjort.
Når sukkersiruppen er helt kold, blandes frugtmasse og Campari ned i gryden. Halvdelen af blandingen presses gennem en si, så der ikke bliver så mange kerner i den færdige sorbet. Derefter tilsættes den anden halvdel af frugtmassen. Tag det kolde fad ud af fryseren, hæld sorbeten i fadet og stil det tilbage i fryseren. Efter en times tid tages sorbeten ud af fryseren, og med en gaffel piskes der luft ind i sorbeten. Stil derefter sorbeten tilbage i fryseren, til den skal serveres.
Tip: Sukkersiruppen kan bruges som basis for sorbet med æbler, pærer, ferskner, grapefrugter, citroner osv.
|
|
Opskriften er skrevet af: louise.ber, 01-12-2002 18:32, redigeret: 15-12-2002 11:45
Andre opskrifter skrevet af louise.ber
Findes i følgende kategorier: Desserter
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5510 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|