Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Kyllingelår med sennep og rasp

Ingredienser:
 8-12 kyllingelår
 2 spsk fransk sennep (dijon)
 salt
 peber
 rasp
 smør eller margarine til stegning
Fremgangsmåde:

Kyllingelårene krydres, smøres med sennep og vendes i rasp. De steges på en pande til de er gennemstegte.


Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:59, redigeret: 21-08-2000 21:00

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Festmad Hverdagsmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra et blad, har ikke fået afprøvet den endnu...

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6424 der ser denne opskrift.