Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chokolade/mandel kage

Er helt fantastisk med is og hindbær pure

Mængde/antal pers: 10

Ingredienser:
 1 æg
 4 æggeblommer
 200 g sukker


 200 g mørk chokolade
 200 g smør


 200g fint malede mandler


 4 æggehvider
Fremgangsmåde:

Det hele æg, æggeblommer og sukker piskes godt.

Smør og chokolade smeltes i tykbundet gryde

Smør/chokolade blandingen røres i æggesnapsen

Mandler røres i

Æggehvider piskes og vendes forsigtigt i


Når kagen er bagt, falder den sammen, hvilket er som det skal være

Bages i smurt springform 170 c i 60 min. - skal fryses.
Spises optøet

Opskriften er skrevet af: louise.ber, 01-12-2002 18:59, redigeret: 17-01-2003 09:46

Andre opskrifter skrevet af louise.ber
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
Begejstret: Har afprøvet denne opskrift
Begejstret kommentar: Lækker. God at lave et par dage før den skal bruges.
Creme Fraiche fungerer også meget fint som tilbehør.


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14182 der ser denne opskrift.