Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Aubergine salat

Ingredienser:
 4 store auberginer
 2 knivspidser spidskommen
 1 fed hvidløg
 5 spiseskefulde olivenolie
 salt og peber
 saften af 1-1 citron
 frisk koriander


Fremgangsmåde:

Bag auberginerne i ovnen ved 250 grader i en times tid. Skrab kødet ud. Knus spidskommen i en morter og tilsæt hvidløg. Den purerede masse røres sammen med auberginerne. Dernæst tilsættes olivenolie, salt og peber, citronsaft og hakket koriander. Smag til.

Salaten kan holde sig i køleskab i et par dage og kan serveres på ristet brød, til lammekød, fisk og skaldyr.


Opskriften er skrevet af: louise.ber, 01-12-2002 19:35, redigeret: 29-12-2002 13:17

Andre opskrifter skrevet af louise.ber
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5389 der ser denne opskrift.