Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kyllingepålæg med mangochutney og pinjekerner

Ingredienser:
 kogt kyllingekød
 mayonnaise
 mangochutney
 pinjekerner
Fremgangsmåde:

Mayonnaise og mangochutney blendes.
Kyllingkødet findeles og vendes i massen sammen med pinjekernerne.

Serveres med rugbrød eller i sandwich.

Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 21:03, redigeret: 06-01-2003 14:21

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Jeg har ikke fået afprøvet denne opskrift endnu, den mangler jo også præcise mål, så den er lidt svær at gå til...

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5000 der ser denne opskrift.