Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Torskerognssalat

Mængde/antal pers: 8 stk

Ingredienser:
 150 g flødeost naturel
 1 dåse torskerogn (ca. 200 g)
 1 tsk ostindisk karry
 4 spsk finthakkede, syltede agurker
 1/4 tsk groft salt
 friskkværnet peber


 16 skiver sandwich brød
Fremgangsmåde:

Rør flødeosten sammen med torskerogn, karry, syltede agurker, salt og peber. Stil torskerognssalaten tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.
Smør de 16 skiver sandwichbrød med torskerognssalat og læg dem sammen to og to om brøndkarsen. Del evt. de 8 sandwich i trekanter

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 28-12-2002 12:47

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4989 der ser denne opskrift.