Lige som den min mormor lavede - de almindelige æg er dog erstattet med pasteuriserede æg
Mængde/antal pers: 4 personer
Ingredienser: 4 blade husblas 3 hele æg (pasteuriserede) 100 g sukker (ca. 1 1/4 dl) 1 tsk fintrevet citronskal 1/2 dl friskpresset citronsaft 1/4 liter piskefløde (gem lidt til pynt) Fremgangsmåde:
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronskal og -saft. Rør husblasen i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv. Hæld fromagen i en skål og pynt med flødeskumstoppe før serveringen.
Opskriften er skrevet af: Audipigen, 28-12-2002 13:00, redigeret: 25-03-2005 08:26
Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9763 der ser denne opskrift.