Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Citronfromage

Lige som den min mormor lavede - de almindelige æg er dog erstattet med pasteuriserede æg

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 4 blade husblas
 3 hele æg (pasteuriserede)
 100 g sukker (ca. 1 1/4 dl)
 1 tsk fintrevet citronskal
 1/2 dl friskpresset citronsaft
 1/4 liter piskefløde (gem lidt til pynt)
Fremgangsmåde:

Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronskal og -saft. Rør husblasen i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv. Hæld fromagen i en skål og pynt med flødeskumstoppe før serveringen.

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 28-12-2002 13:00, redigeret: 25-03-2005 08:26

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9763 der ser denne opskrift.