Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Mørbrad med flødesauce og bønnespirer

En god og nem ret.

Mængde/antal pers: 3 personer

Ingredienser:
 1 mørbrad
 2 dåser Bønnespirer
 1 løg
 lidt paprika
 salt
 peber.
 2 dl. tomatpure
 1/4 l piskefløde
Fremgangsmåde:

Mørbraden vendes i mel og brunes på panden, læg den i et ildfast fad. Brun løget, kom tomatpuren i samt salt, peber og paprika og bønnespirer, og så piskefløden, lad det lige koge op. Kom så det sammenkogte i et ildfast fad, og kom det i ovnen ved ca. 100 i ca. time.

Server brasede kartofler til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 01-01-2003 19:06, redigeret: 26-01-2003 14:15

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med oksekød Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5504 der ser denne opskrift.