Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Honningmarineret svinemørbrad

Billig gæsteret

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:
 1 stor svinemørbrad
 2 dl. god olivenolie
 2 fed hvidløg
 1 spk. revet ingefær
 2 skp. soya
 1 pk. blandede frosne krydderurter - eller tilsvarende friske
 3 spk. honning
 salt
 groft peber
Fremgangsmåde:

Mørbraden afpudses.

Opvarm olien og tilsæt honningen. Afkøl blandingen og tilsæt krydderier og urter.

I denne marinade marieneres mørbraden i 1 døgn. Vend den et par gange undervejs.

Ved tilberedning tørres mørbraden af med køkkenrulle - og steges herefter i olie på pande - ca. 5 min. på hver side. Vend den hele tiden. Den skal helst være rosa indeni. Yderst vil den branke let pga. honningen - og det giver en dejlig smag.

Ved anretning skæres mørbraden ud i centimetertykke skiver på skrå. Anrettes f.eks. på en dejlig grønsagsratatouille og med tilbehør af en limesauce.

Kan også serveres med kold kartoffelsalat eller anden salat - hvis man tilbereder retten på grill.

Opskriften er skrevet af: kaja, 02-01-2003 11:48, redigeret: 13-01-2003 12:50

Andre opskrifter skrevet af kaja
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med svinekød Grill 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18933 der ser denne opskrift.