Ingredienser: 1 stor svinemørbrad 2 dl. god olivenolie 2 fed hvidløg 1 spk. revet ingefær 2 skp. soya 1 pk. blandede frosne krydderurter - eller tilsvarende friske 3 spk. honning salt groft peber Fremgangsmåde:
Mørbraden afpudses.
Opvarm olien og tilsæt honningen. Afkøl blandingen og tilsæt krydderier og urter.
I denne marinade marieneres mørbraden i 1 døgn. Vend den et par gange undervejs.
Ved tilberedning tørres mørbraden af med køkkenrulle - og steges herefter i olie på pande - ca. 5 min. på hver side. Vend den hele tiden. Den skal helst være rosa indeni. Yderst vil den branke let pga. honningen - og det giver en dejlig smag.
Ved anretning skæres mørbraden ud i centimetertykke skiver på skrå. Anrettes f.eks. på en dejlig grønsagsratatouille og med tilbehør af en limesauce.
Kan også serveres med kold kartoffelsalat eller anden salat - hvis man tilbereder retten på grill.
Opskriften er skrevet af: kaja, 02-01-2003 11:48, redigeret: 13-01-2003 12:50
Andre opskrifter skrevet af kaja
Findes i følgende kategorier: HovedretterRetter med svinekødGrillKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18933 der ser denne opskrift.