Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkungryde med bacon

En god ret.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 ca. 700 g tern af kalkun, ikke brystet.
 1 pk bacon i skiver
 3-4 hele enebær
 evt. lidt rosmarin
 1 ps. små løg (400 g, dybfrost)
 3 spsk. mel
 ca. 5 dl. mælk
 salt og peber


Fremgangsmåde:

1. Rist først baconskiverne i gryden, og tag dem op. Kasser
overflødigt fedt, og brun derefter kødet i samme gryde.
Tag kødet op, og svits løgene.
2. Læg kødet i gryden sammen med løgene. Sigt melet over
grydens indhold, og tilsæt 4 dl. af mælken, når melet har
opsuget lidt fedt og ikke længere virker tørt.Rør det hele igennem,tilsæt enebær og rosmarin, og lad gryden snurre over laveste blus i 1 time.Rør jævnligt, og tilsæt evt. mere mælk hvis saucen bliver for tyk.
3. Smag til, og server med løse ris eller kartoffelgratin

Opskriften er skrevet af: Jytte, 05-01-2003 18:58, redigeret: 15-01-2003 10:04

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Vintermad Retter med kalkun Retter med bacon 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4909 der ser denne opskrift.