Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Panerede skinkeschnitzler

Fedtfattige skinkeschnitzler

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 4 skinkeschnitzler
 1 æg
 1-2 poser a' 35 g mandelflager
 1 tsk salt
 peber
 15 g margarine til stegning


 Sauce:
 3 dl grønsagsbouillon
 80 g hvidløgsost
 2 tsk majsstivelse
 peber


 Pynt:
 Evt. persille
Fremgangsmåde:

Schnitzlerne dyppes først i det sammenpiskede æg og derefter drysses de med mandelflager. Schnitzlerne steges 3-4 min. på hver side i brunet margarine. Kødet tages af panden. Bouillon og ost varmes herefter op på panden. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Saucen koges igennem og smages til med peber.
Serveres med pasta og dampede grønne bønner.

Opskriften er skrevet af: anja3d, 14-01-2003 19:18, redigeret: 27-07-2011 22:00

Andre opskrifter skrevet af anja3d
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5011 der ser denne opskrift.