Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Nudelwok med ingefær

Fedtfattig wokret med ingefær

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 500 g nudler
 1 løg
 5 cm frisk ingefær
 1 lille rød chilipeber
 3 gulerødder
 300 g sukkerærter
 1 spsk rapsolie
 2 spsk soja
 1/4 tsk peber
 saften af limefrugt


 Kan også tilsættes rejer, kammuslinger, strimlet kylling, kalkun eller kaninkød.
Fremgangsmåde:

1. Læg nudlerne i et dørslag og overhæld dem med kogende vand. Del nudlerne med en gaffel og lad dem dryppe af.
2. Pil løget og hak det fint. Skræl ingefæren og skær den i fine strimler. Del chillifrugten på langs, fjern frøene og striml den fint.
3. Skræl gulerødderne og skær dem i fine strimler. Nip sukkerærterne og skær dem i meget tynde strimler.
4. Opvarm olien i wok eller på pande ved god varme. Løget brunes under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt ingefær, gulerødder, chilli og sukkerærter og brun yderligere 2 min. 5. Tilsæt soja, peber, lime og nudler. Steg i 3-4 min. under omrøring til nudlerne er færdige.
Server med sød chilli-sauce eller hakket frisk chilli.

Opskriften er skrevet af: anja3d, 14-01-2003 19:25, redigeret: 20-01-2003 10:28

Andre opskrifter skrevet af anja3d
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Vegetar 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4572 der ser denne opskrift.