Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Bagt skinkesmåkød i ovn med skivede kartofler

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 500 g skinkesmåkød
 1 ds majs
 1 ds hakkede tomater
  dl ketchup
 10 pæne kartofler i tynde skiver
 1 grøn peber i tern
 salt og peber
  tsk paprika efter smag
 25 g smør
 2 løg
 4 dl kaffefløde


Fremgangsmåde:

Løg hakkes i små stykker og svitses i smørret sammen med kødet i ca. 15 min.
Krydderier tilsættes, og det hele hældes i et ildfast fad.
Ketchup, fløde, hakkede tomater, salt og peber hældes på panden og koges op.
Majs og grøn peber hældes over kødet, og derefter tilsættes halvdelen af sovsen.
Nu lægges kartoflerne over som låg, og resten af sovsen hældes over. Sættes i ovnen 1 time ved 225 grader.

Server flutes til.

Opskriften er skrevet af: aan, 15-01-2003 19:56, redigeret: 17-01-2003 10:25

Andre opskrifter skrevet af aan
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16857 der ser denne opskrift.