Skræld æblerne fjern kernehuset, skær æblerne i både. Bring vand og sukker i kog. Kom æblebådene i den kogende sukkerlage og lad dem koge i 1-2 min. Tag æblerne op, og lad dem blive kolde. Bland kokosmel, mel, bagepulver og sukker. Smuldr fedtstoffet heri. Tilsæt æg og ælt hurtigt dejen sammen. Læg den koldt 1 time. Læg æblebådene i bunden af et smurt, ovnfast fad eller tærteform. Drys kanel over. Rul eller tryk dejen ud og læg den over æblerne, så de er dækket.Kom hakkede mandler over. Bag kagen 25-30 min. ved 180° i den nederste halvdel af ovnen.
Server med flødeskum el. creme fraiche, der er tilsat vanille.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 17-01-2003 19:13, redigeret: 13-02-2003 19:32
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: KagerDesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11931 der ser denne opskrift.