Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Marcipanbund med frugter

Ganske dejlig.

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 200g marcipan
 3 æg
 150g sukker
 65g mel


 Fyld:
 500g jordbær
 ribsgele
Fremgangsmåde:

Riv marcipanen groft på råkostjern og pisk den glat med det ene æg. Pisk de to andre æg i sammen sukker og mel. Kom dejen i en smurt tærteform.
Bag bunden 18-20 min. ved 200 på midterste ovnrille. Køl bunden af. Skyld og nip jordbærene. Læg bærrene evt. halverede, på bunden. Smelt ribsgeleen i en gryde og dryp den over frugten.
Serveres med creme fraiche eller flødeskum.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 18-01-2003 15:20, redigeret: 21-01-2003 10:34

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7855 der ser denne opskrift.