Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Østrigsk kanelkage

En dejlig svampet kage, der ikke bliver tør.

Mængde/antal pers: 10. pers.

Ingredienser:
 150 g margarine
 250 g sukker
 2 æg
 250 g mel
 2 tsk bagepulver
 1 tsk natron
 3 tsk kanel
 2 tsk vanillesukker
 2 dl æblemos
 100 g rosiner


 Glasur:
 Flormelis
 Kogende vand
Fremgangsmåde:

Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i et af gangen.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Kom dejen i en lille bradepande og bag kagen ved 200 i 35-40 min.

Lad kagen blive kold. Rør glasuren sammen og spred den ud over kagen.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 19-01-2003 23:06, redigeret: 21-01-2003 15:12

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10242 der ser denne opskrift.