Ingredienser: 3 dl lunken vand 1 tsk salt 25 g gær 2 spsk olivenolie 2 spsk grofthakkede sorte oliven 250 - 300 g pizzamel ½ spsk olivenolie til pensling. Fremgangsmåde:
Bland vand og salt, og opløs gæren heri. Rør olien og de hakkede oliven i. Ælt melet i lidt af gangen til dejen er blank og smidig. Stil dejen til hævning ca 1 time. Ælt dejen igennem igen og del den i 4 portioner som formes til flade brød - gerne med en kagerulle. Lad dem efterhæve ½ time. Snit 3 ridser i hver og pensl med olie. Bages ved 220 (i 15 - 20 minutter).
Dejen kan også anvendes til boller eller flûtes.
Opskriften er skrevet af: Anja, 29-08-2000 22:39
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: BrødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6711 der ser denne opskrift.