Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Flade olivenbrød

Mængde/antal pers: 4 brød

Ingredienser:
 3 dl lunken vand
 1 tsk salt
 25 g gær
 2 spsk olivenolie
 2 spsk grofthakkede sorte oliven
 250 - 300 g pizzamel
  spsk olivenolie til pensling.
Fremgangsmåde:

Bland vand og salt, og opløs gæren heri.
Rør olien og de hakkede oliven i.
Ælt melet i lidt af gangen til dejen er blank og smidig.
Stil dejen til hævning ca 1 time. Ælt dejen igennem igen og del den i 4 portioner som formes til flade brød - gerne med en kagerulle.
Lad dem efterhæve time.
Snit 3 ridser i hver og pensl med olie.
Bages ved 220 (i 15 - 20 minutter).

Dejen kan også anvendes til boller eller fltes.

Opskriften er skrevet af: Anja, 29-08-2000 22:39

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Brød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6226 der ser denne opskrift.