1. Steg andebrysterne på en pande - først på fedtsiden dernæst på kødsiden. 2. Tag andebrysterne af når de har fået nok og pak dem ind i sølvpapir indtil de skal skæres for. 3. Fedtet fra stegningen skal man benytte til saucen. Tag fedtet og bland fløden i. 4. Pisk det grundigt så det hænger sammen. 5. 2 spsk dijonsennup hældes i - eller efter smag - men husk at den skal smage af dijon:-) 6. Lad den koge op under oprøring. 7. Bland en lille smule koldt vand i - hvis saucen skiller - hæld koldt vand i - det for den til at hænge sammen. 8. Kartofflerne skal have ca. 30 min i ovnen - pynt dem med lidt temian, salt & peber. 9. Salat - ja - det er efter smag og behag.
Opskriften er skrevet af: caroline, 31-08-2000 10:08, redigeret: 31-08-2000 10:09
Andre opskrifter skrevet af caroline
Findes i følgende kategorier: FestmadRetter med andFEDT NOK! (god mad der feder)Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15228 der ser denne opskrift.