Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Andebryst med dijon sauce

Denne opskift er yderst delikat - serveres med ½ bage kartoffler og dertilhørende salat.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 2 stk. andebryst
 1/4 fløde (piske eller 13 %)
 Dijonsennup
 Bagekartoffler
 Salat
Fremgangsmåde:

1. Steg andebrysterne på en pande - først på fedtsiden dernæst på kødsiden.
2. Tag andebrysterne af når de har fået nok og pak dem ind i sølvpapir indtil de skal skæres for.
3. Fedtet fra stegningen skal man benytte til saucen. Tag fedtet og bland fløden i.
4. Pisk det grundigt så det hænger sammen.
5. 2 spsk dijonsennup hældes i - eller efter smag - men husk at den skal smage af dijon:-)
6. Lad den koge op under oprøring.
7. Bland en lille smule koldt vand i - hvis saucen skiller - hæld koldt vand i - det for den til at hænge sammen.
8. Kartofflerne skal have ca. 30 min i ovnen - pynt dem med lidt temian, salt & peber.
9. Salat - ja - det er efter smag og behag.

Opskriften er skrevet af: caroline, 31-08-2000 10:08, redigeret: 31-08-2000 10:09

Andre opskrifter skrevet af caroline
Findes i følgende kategorier:  Festmad Retter med and FEDT NOK! (god mad der feder) 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15228 der ser denne opskrift.