Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Frugt dessert

Frisk ovenpå tung mad.

Mængde/antal pers: 3-4 pers

Ingredienser:
 2 æbler
 1 dl. vand
 100 g kernefri grønne el. blå druer
 1 dl. Muskat De Lune ( sød dessertvin )
  tsk. citronsaft
  tsk. citronskal
 1 dl. piskefløde
 25-50 g reven marcipan


 Pynt:
 Mandelflager
Fremgangsmåde:

Æblerne skrælles og skæres i både. Koges møre i en gryde med låg i ca. 5 min. og afdryppes.
Druerne halveres. Vin, citronsaft og citronskal blandes i en skål og frugterne vendes i.
Marineres i køleskab 2-3 timer.
Frugt og marinade serveres med letpisket flødeskum rørt med marcipan.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 26-01-2003 19:15, redigeret: 27-01-2003 11:57

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8920 der ser denne opskrift.