Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kahlua Fromage

Ingredienser:
 3 æggeblommer (bør være pasteuriserede)
 3 spsk sukker
 4 blade husblas
 3/4 dl kahlua
 1 tsk pulverkaffe
 2 1/2 dl piskefløde
Fremgangsmåde:

Æggeblommerne piskes med sukker.
Husblas udblødes i koldt vand, knuges fri for væde og smeltes over vandbad.
Husblasen hældes i æggemassen i en tynd stråle mens der røres.
Kahlua og pulverkaffe røres i.
Flødes piskes stiv og vendes i fromagen, når den begynder at stivne.

Fromagen stilles i køleskabet i 2-3 timer i portionsglas.

Ved servering pyntes med flødeskum og evt. revet chokolade

Opskriften er skrevet af: karina, 26-01-2003 21:06, redigeret: 27-01-2003 12:09

Andre opskrifter skrevet af karina
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6893 der ser denne opskrift.