Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Makron-is

Ingredienser:
 1 l piskefløde
 6 æggeblommer (pasteuriserede)
 80 g sukker
 2 tsk vanila (vaniljepulver)
 100 g makroner
Fremgangsmåde:

Æggeblommer og sukker piskes hvidt. Makronerne stødes fint og blandes i æggesnapsen sammen med vanila. Fløden piskes stiv og vendes i æggemassen.
Isen fryses mindst 5-6 timer.

Der kan evt. tilsættes lidt mandellikør efter smag til isen, hvilket bestemt ikke gør den ringere!

Opskriften er skrevet af: karina, 26-01-2003 21:09, redigeret: 27-01-2003 14:47

Andre opskrifter skrevet af karina
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6263 der ser denne opskrift.