Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Is med blød nougat

Ingredienser:
 5 dl piskefløde
 6 æggeblommer (helst pasteuriserede)
 200 g blød nougat
Fremgangsmåde:

Smelt nougaten i vandbad. Tag den fra varmen og rør æggeblommerne i, en ad gangen.
Pisk fløden stiv og bland de to masser.
Kom massen i en form og frys isen i mindst 3-4 timer.

Opskriften er skrevet af: karina, 26-01-2003 21:10, redigeret: 27-01-2003 18:57

Andre opskrifter skrevet af karina
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
sab: Har afprøvet denne opskrift
sab kommentar: Man kan med fordel tilføje revet chokolade 50 gr og en tsk cointreau gør isen mere frisk og rigtig lækker:)

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8096 der ser denne opskrift.