Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Verdens bedste kødsauce

Jeg har fået denne opskrift af en veninde.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 ca. 400 g hakket oksekød
 4 spsk. olivenolie
 2 løg
 2 stængler blegselleri
 2 gulerødder
 2 fed hvidløg
 3 spsk. tomatpure
  fl. rødvin
 ca. 8 dl. oksebouillon
 1 bdt. bredbladet persille
 salt & friskkværnet peber


 400 g spaghetti
 reven parmasanost
Fremgangsmåde:

1. Varm olien i en rummelig gryde el. sautepande og steg kødet 3-4 min.mens der røres i det. Skræl løg, blegselleri og gulerødder. Løg og blegselleri skæres i tynde skiver og gulerødderne skæres i tern på 2x2 cm. Pil hvidløgsfedene og skær dem i tynde skiver.

2. Kom alle grøntsagerne i gryden til kødet. Kom så tomatpureen og rødvin i og rør godt rundt.

3. Lad retten simre uden låg til rødvinen næsten er fordampet. Tilsæt så bouillonen, læg låg på gryden og lad saucen småsimre i 2 timer. Rør i gryden undervejs, og tilsæt evt. lidt vand, så saucen ikke koger tør og brænder på.

Server friskkogt spaghetti til og drys med reven parmesanost.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 28-01-2003 18:00, redigeret: 09-02-2003 00:10

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med oksekød Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18713 der ser denne opskrift.