Ingredienser: ca. 400 g hakket oksekød 4 spsk. olivenolie 2 løg 2 stængler blegselleri 2 gulerødder 2 fed hvidløg 3 spsk. tomatpure ½ fl. rødvin ca. 8 dl. oksebouillon 1 bdt. bredbladet persille salt & friskkværnet peber
400 g spaghetti reven parmasanost Fremgangsmåde:
1. Varm olien i en rummelig gryde el. sautepande og steg kødet 3-4 min.mens der røres i det. Skræl løg, blegselleri og gulerødder. Løg og blegselleri skæres i tynde skiver og gulerødderne skæres i tern på 2x2 cm. Pil hvidløgsfedene og skær dem i tynde skiver.
2. Kom alle grøntsagerne i gryden til kødet. Kom så tomatpureen og rødvin i og rør godt rundt.
3. Lad retten simre uden låg til rødvinen næsten er fordampet. Tilsæt så bouillonen, læg låg på gryden og lad saucen småsimre i 2 timer. Rør i gryden undervejs, og tilsæt evt. lidt vand, så saucen ikke koger tør og brænder på.
Server friskkogt spaghetti til og drys med reven parmesanost.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 28-01-2003 18:00, redigeret: 09-02-2003 00:10
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med oksekødPastaretterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18768 der ser denne opskrift.