Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Koteletter i strimler med grøntsagssauté

En fedtfattig lækker ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 3 svinekoteletter
 1 pakke kalkunbacon, i mundrette strimler
 2 løg - rødløg eller zittauerløg, i fine både
 8 enebær, mortes og blandes med løgene
 2 peberfrugter
 et halvt blomkålshoved
 havsalt og friskkværnet peber


 400 g god pasta
Fremgangsmåde:

Svinekoteletterne befries for alt synligt fedt og skæres i mundrette strimler.

Kom løg og enebær i en gryde med en god bund, alternativt en sauté pande. Lad løgene sautere i lidt vand og kom kødet ved.
Peberfrugterne (jeg bruger en gul og en grøn) skæres i tern. Når løgene er varmet godt igennem kommes peberfrugt ved samt en halv liter vand, salt og peber.

Blomkålen deles i fine buketter

Når retten har snurret i 15 minutter og kom blomkålsbuketterne ved og lad dem sautere med 4-5 minutter.

Smag retten til og kog pastaen al dente (så der er bid i den).

Server kød- og grøntsagssautéen over pastaen og pynt evt. med friske krydderurter, bredbladet persille egner sig rigtig godt.

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 04-02-2003 14:19, redigeret: 05-02-2003 11:40

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7062 der ser denne opskrift.