Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Skipperlapskovs med kylling

Den lette af slagsen

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 1 kilo nye kartofler
 2 skivede sommersalatløg
 2 laurbærblade
 lidt groftkværnet sort peber
 evt. en kvist frisk timian
 ca. 500 gram kyllingefilet - filet eller inderfilet
 en spiseskefuld god olivenolie
 havsalt
 masser af friskklippet purløg
Fremgangsmåde:

Kartoflerne renses, skrabes og skæres i tern
Dæk kartoflerne med usaltet vand og bring det i kog og lad det simre et kvarterstid.
Kyllingekødet skæres i mundrette stykker og kommes ved.
Lad det simre fugtigt ekstra 7-10 minutter. Hæld evt. for meget væde fra og kog den ind til en labskovs, der ikke er for våd.
Rør olien i og smag til med salt og peber og anret med masser af friskklippet purløg over.

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 04-02-2003 14:25, redigeret: 16-02-2003 21:13

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5973 der ser denne opskrift.