Ingredienser: 1 kilo nye kartofler 2 skivede sommersalatløg 2 laurbærblade lidt groftkværnet sort peber evt. en kvist frisk timian ca. 500 gram kyllingefilet - filet eller inderfilet en spiseskefuld god olivenolie havsalt masser af friskklippet purløg Fremgangsmåde:
Kartoflerne renses, skrabes og skæres i tern Dæk kartoflerne med usaltet vand og bring det i kog og lad det simre et kvarterstid. Kyllingekødet skæres i mundrette stykker og kommes ved. Lad det simre fugtigt ekstra 7-10 minutter. Hæld evt. for meget væde fra og kog den ind til en labskovs, der ikke er for våd. Rør olien i og smag til med salt og peber og anret med masser af friskklippet purløg over.
Opskriften er skrevet af: Audipigen, 04-02-2003 14:25, redigeret: 16-02-2003 21:13
Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med kyllingKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5973 der ser denne opskrift.