Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Timian-penslede champignonsvampe

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 8 store mark-champignoner
 1 bdt. frisk timian
 2 spsk. hvidvinseddike
 1 lille bdt. finthakket persille
 1 stk. finthakket chilipeber
 1 citron (hvoraf skallen rives fint)
 Lidt balsamico
 Ekstra jomfruolivenolie
 Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde:

Opvarm en stor stegepande. Skær bundstilken af champignonerne og rist svampene med hovedet nedad på panden. Saml timianstilkene til et lille bundt og dyp det i en skål, hvori der er rørt 1 tsk. salt, 5 tsk. olivenolie og 2 tsk. vineddike.
Pensl svampene med timian-penslen flere gange, mens de steger videre. Når svampene er færdigristede lægges de i et fad og drysses med den hakkede persille, det finthakkede chilipeber og den revne citronskal.
Pres citronsaften hen over svampene, hæld lidt olivenolie over og smag evt. til med lidt balsamico.


Opskriften er skrevet af: Audipigen, 04-02-2003 14:36, redigeret: 23-02-2003 22:45

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4819 der ser denne opskrift.