Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkunlasagne

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 2 Løg
 1 kg savoykål
 250 g pasta (bånd eller nudler)
 2 spsk Olie
 500 g hakket kalkunkød
  l færdiglavet bechamelsauce
 Muskatnød
 2 spsk revet parmesanost




Fremgangsmåde:

Varm ovnen op til 200 grader.
Hak løgene. Skær savoykål i strimler. Kog pastaen.
Svits løg i olie 3-4 min. Tilsæt kalkunkød og svits 5 min. Tag løg og kød op. Svits savoykål i 10 min. Smag til med revet muskatnød og peber. Bland pasta med savoykål, kød og løg. Kom blandingen i et smurt ovnfast fad. Hæld saucen over og drys med ost.

Bag 20 min. midt i ovnen.

Tilbehør: Groft brød og grøn salat.

TIPS:
500 g frossen spinat eller grønkål i kugler kan erstatte savoykålen.


Opskriften er skrevet af: Audipigen, 04-02-2003 14:45, redigeret: 24-02-2003 01:26

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5107 der ser denne opskrift.